• GS1 е международна организация с нестопанска цел, която координира разработването и поддържането на най-широко използваните стандарти за веригите за доставки в различни сектори по света. Създаването на нови и актуализирането на съществуващи стандарти се инициира от самите компании и се извършва в рамките на определен процес за разработване на стандарти https://www.gs1bg.org/bg/.

  • Canpack е полска компания, специализирана в производството и разпространението на широка гама от решения за опаковане на напитки и храни.Компанията разполага с широка гама от решения, подходящи за всякакви бизнес нужди.

    https://www.canpack.com

  • СД - ИНОКС ЕООД заема стабилна позиция на пазара за продажба на съдове от неръждаема стомана AISI 304. Техните продукти се използват както за съхранение на мед, така и за съхранение на различни видове масла като зехтин и олио.различни алкохолни напитки, включително съхранение на вино.Техните продукти могат да намерят своето предназначение дори при съхранение на вода (AISI 316).Разполагат с голямо разнообразие от контейнери с различна вместимост, за да отговорят на вашето конкретно желание.Те могат да бъдат между 50 и 10 000 литра.

    https://tank-inox.bg/bg/

  • Fresh House Be Eco Friends е прекрасно място в сърцето на Русе, където всички жители и гости на града могат да се насладят на прецизно подбрани храни и напитки, подкрепящи здравословния начин на живот.За кратерски период от време веригата се разраства с бързи темпове и всеки ден печели нови фенове сред млади и стари ентусиасти на здравето.

  • Мебели ПРЕГО са водеща марка за висококачествени мебели на българския пазар.Отговаряйки адекватно на всички нужди на своите клиенти и задоволявайки техните очаквания за качество и лукс на предлаганите продукти и услуги, мебелна фирма Прего е доказан професионалист в областта на обзавеждането на дома.

    https://prego.bg