Съдържание, което може да се свива

Какъв наистина е вкусът на Комбуча?

Комбуча a е освежаваща, леко тръпчива и плодова напитка, напомняща сайдер, но без съдържание на добавена захар. Фокусирайки се върху три вкуса, ние избрахме най-пресните, най-здравословните и най-универсалните натурални съставки, за да знаете най-добрата Kombucha във всяка бутилка. Сега е ваш ред да опитате и да ни кажете какво мислите!

Сладка ли е Gut2Be Комбуча?

По-скоро приятно кисело с лека нотка на сладост. Ние се стремим да осигурим наистина здравословна напитка за пиене, както по всяко време на деня, така и без ограничения в количествата. Леко сладкият вкус на Gut2Be kombucha се получава изцяло от овкусяване с прясно изцедени сокове без добавена бяла захар. В нашите рецепти използваме само органична, нерафинирана захар, която присъства в пренебрежимо малки количества в крайната напитка, в която се трансформира. много хранителни вещества по време на ферментация вещества, минерали, антиоксиданти и пробиотични бактерии. Готино, а?

Защо трябва да се съхранява в хладилник?

Не забравяйте, че Gut2Be Kombucha е жива напитка.Съдържащ милиарди пробиотични вещества, той продължава да ферментира, след като е бил в топла среда.Това не означава, че не можем да пием комбуча на плажа - просто не я оставяйте да престои с дни. За да спрете ферментацията и да запазите всички вкусове, Gut2Be Kombucha трябва да се съхранява на студено (5°C).Един вид бира, по-добре охладена...

Кога мога да пия Комбуча?

Можете да пиете комбуча, когато пожелаете. Както вече споменахме, липсата на захар, изключителните пробиотични свойства, както и свежият вкус на лятото, правят комбуча Gut2Be подходяща, както в началото, така и в края на деня, а защо не и през целия ден. Нека го кажем така - не можете да прекалявате.

Защо е важно да приемате Комбуча редовно?

Всички знаем, че нашето здраве е нещо, за което се грижим всеки ден под една или друга форма. Тъй като сме изложени на хиляди вредни влияния в повечето случаи несъзнателно или поради начина, по който сме се превърнали, напитката, която балансира тялото, е от изключително значение, особено ако е съчетана с приятен вкус. Защо да купуваме пробиотични таблетки, когато имаме естествени източници?

Защо има утайка на дъното на бутилката?

Не забравяйте, че това е ферментирала напитка и е направена от естествени и пресни съставки. Нормално е да видите утайка, както и плаващи елементи - това е вашият естествен жив пробиотик! Съветваме ви леко да завъртите бутилката, за да смесите утайките и да се насладите на невероятния вкус!

Четох, че комбуча съдържа кофеин?

Gut2Be Kombucha се прави с органичен зелен чай, който е с естествено ниско съдържание на кофеин. В допълнение, превръщането на кофеина по време на ферментацията е почти пълно. Комбуча преди лягане няма да навреди ;)

Алкохолна напитка ли е?

Gut2Be Kombucha е безалкохолна безалкохолна напитка. Въпреки това, както във всяка ферментирала напитка, могат да бъдат идентифицирани минимални следи от алкохол (по-малко от 1%)

Може ли детето ми да пие Gut2Be Комбуча?

Gut2Be е изключителен естествен имуностимулант, което прави напитката изключително подходяща както за деца, така и за възрастни. При повечето малки деца храносмилателната система все още не е напълно узряла. Ето защо не насърчаваме приема на Gut2Be преди 3-годишна възраст, но разумно количество няма да навреди.

Подходящ ли е Gut2Be за веганска, вегетарианска, безглутенова и безлактозна диета?

да Gut2Be се състои изключително от растителни суровини, както и от дрожди и микроорганизми, поносими от вегански и вегетариански диети. Подходящ е и за хора с непоносимост към глутен и лактоза, тъй като тези елементи не са част от Gut2Be

Комбу... какво?

Комбуча е освежаваща, естествено газирана напитка на основата на чай с ниско съдържание на захар и естествени плодови аромати. Получава се чрез ферментация на сладък чай чрез симбиоза на дрожди и микроорганизми (процес, подобен на този при бира и сайдер). Произхождаща от Далечния изток, комбуча се консумира широко в Северна Америка от част от населението, загрижено за храненето и храна. уелнес. В Европа и във Франция тази напитка започва да се вписва в новите хранителни навици, органично-здравословно-местно-отговорно. В световен мащаб редовната консумация на комбуча е доказан метод за поддържане на силен имунитет, подобряване на метаболитните процеси в организма, поддържане на жизнения тонус, както и подобряване на защитните механизми на организма. Kombucha Gut2Be съдържа множество органични киселини с различни свойства, активни ензими, аминокиселини, антиоксиданти и най-вече пробиотични вещества, които я правят незаменим помощник в ежедневната грижа за стомашната флора и общото имунно състояние на организма.